Сигнал № 0000769 / 12.03.2019
Статус: получил отговор

Неадекватно разписание на автобусни линии

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Искам да подам сигнал за неадекватното разписание на автобусни линии 84, 184, 384. Всяка сутрин коли от трите изброени линии идват по едно и също време на Терминал 2, в промеждутъка между 9.41 и 9.44 ч.За пътниците от метрото е единствен шанс да се качат на автобус е ако слязат от влака в 9.40 ч., придружен с кратък сутришен крос. В случай, че се намират в следващото влакче, вариантът им е да чакат следващ рейс повече от 20 минути. Защо е нужно всичките налични линии да се появяват по едно и също време? Не може ли да пристигат в интервал поне от 5 минути?
Отделно, по трите линии липсва звукова уредба, която да съобщи следващата спирка. Пътниците не зная кой автобус за къде отива, а голяма част от тях гонят самолети от Терминал 1. Всеки ден съм свидетел на пренасянето на куфари по стъпалата на автобусите, дупчене на билети и в последствие слизане, тъй като се оказва, че дестинацията на автобуса е за Дружба.
Моля, преразгледайте разписанието на автобусните линии обслужващите летищните терминали. Благодаря!
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:135526QO-NC
Последователи: 1
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
28.03.2019
Център за градска мобилност ЕАД
Неадекватно разписание на автобусни линии...
Коментари

mariela ( преди 6 месеца )

Потвърждавам. Два месеца по-късно разписанието е все така неадекватно, както и обявяваните минутки по информационните табла. Редовно показват или повече, или по-малко минути, а автобусите пристигат по някакъв си свой вътрешен часовник.
1 - 1 от 1