Сигнал № 0000606 / 30.10.2018
Статус: получил отговор

Изоставени автомобили и самоделни гаражи

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Пред блок 36 на места за паркиране от години се намират няколко изоставени автомобила, които никой не премахва. Някои от тях не са помествани с години - доказателство за това са порастналите около тях растения...... В началото на годината сигнализирах по същият въпрос, но освен едно обаждане от служител на общината, реални действия не последваха. Някои от автомобилите се използват като складове за тухли и керемиди, както и за други отпадъци (СА1558СС например). Пред вход 13 е монтиран самоделен гараж за мотоциклет или някакво друго превозно средство, които също заема едно парко място, изключваме въпросът до колко е законен. Очаквам реални действия, а не обяснения какво пречи да бъде почистена столицата от боклуци.....
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:374959FE-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
30.11.2018
Столична община - Район "Младост"
SN:374959FE-NC
Коментари

mavr ( преди 6 месеца )

Вероятно целта на подобно поведение от общината е да оправдае (някой ден в бъдещето, но задължително след избори) въвежданено на някаква синя, зелена или бозава зона - още едно място от което да смучат, без да им пука за това по какъв начин биха реално облекчили поне малко зоабикалящата ни среда!!!

svilen ( преди 7 месеца )

От община МЛАДОСТ се обажда един тик***ик и обещава че ще направи нещо и до там. Колко сигнала съм подавал за изоставени коли и нищо само се обажда и до там.
1 - 2 от 2