Сигнал № 0000566 / 06.10.2018
Статус: получил отговор

Пуснати кучета и безобразия

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,
ежедневно се сблъсквам със стопани на кучета който ги разхождат без каишка, било то в комплекс Възраждане, центъра и морската градина. Особено в морската градина е пълно с хора които си пуснали кучетата да се изходят и дори не чистят след тях. Веднъж не съм видял представители на обществен ред в Морската градина или на друго място, пък какво остава да санкционират нарушители. Десетки пъти съм виждал непълнолетни да се събират на групи в морската градина и други паркове след 22 часа без никой да им прави забележки. Събират се, крещят, цапат, чупят бутилки и нищо.... На другия ден след тях остава само свинщина. Цяло лято Борисовата градинка беше така все едно през нея са минали хиляди емигранти - разбутани пейки, отпадъци, фасове, люспи от слънчоглед и презервативи и това всеки ден! Веднъж не съм видял от там да мине орган който да им направи забележка. Улиците във Възраждане почти навсякъде са с натрошени стъкла, особено в близост до контейнерите за отпадъци.
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:159829JO-NC
Насочен към: Община Бургас
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
08.10.2018
Община Бургас
RE: HelpBook.info - Пуснати кучета и безобразия...
ЕД-5943/08.10.2018
26.11.2018
Община Бургас
(без заглавие)
Във връзка с Ваш сигнал с вх.№ЕД5942/08.10.2018 г., Ви уведомявам следното:
Служители на дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“ при Община Бургас осъществяват ежедневен контрол, в рамките на тяхната компетентност произтичаща от разпоредбите на ЗДвП.
При установяване извършителите на нарушения, спрямо тях се предприемат съответните административни мерки.
При установяване от Ваша страна на нарушения, от каквото и естество да са, с цел предприемане на действия от страна на службите за контрол, е необходимо своевременно да позвъните на тел. 112 или 056/84 15 60 – дежурен Община Бургас
 При подаването на сигналите,е задължително информацията да бъде точна,ясна  и лишена от субективизъм
 

Коментари
Няма коментари