Сигнал № 0000558 / 02.10.2018
Статус: получил отговор

Сметоизвозване

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Изпращам поредния сигнал до вас с надеждата , че нещо може да се промени. Но уви , вече я губя...И се питам , защо да плащам данъци...

Кофите за боклук в кв. Симеоново вече не се изхвърлят и хората са принудени да изхвърлят встрани от контейнерите. А ако все пак някога мине кола да го събере, боклука около кофите си остава т.е. не се събира и така до следващия път.

Освен всичко това, контенера на ул. Момина сълза 13 е потрошен до неузнаваемост и дори след няколко сигнала и молби да бъде подменен, резултат никакъв....
И като капак на всичко останало по улиците тече вода от спукан канал на ВиК, които също нехаят...Та се питам заслужава ли си да се живее буквално в тази кочина ...

Всъщност вече нищо не трябва да ме учудва, след като във входа никой вече не си плаща сметките за чистач, осветление и асансьор. Въпреки, че беше наета фирма за това , хаоса си остава.

Та още веднъж се питам, заслужава ли си да се живее в тази смрад...Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:535153PV-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
16.11.2018
Столичен инспекторат
SN:535153PV-NC
Сигнал с код:SN:535153PV-NC
 
 
Инспектори от Столичен инспекторат извършиха проверка на място, при която се установи, че контейнерите за битови отпадъци на посочения адрес в сигнала се извозват по  график.  На ул. „Момина сълза“ №13 е подменен един  брой контейнер за битови отпадъци  1100 л. 
По време на проверката се установи, че „Софийска вода“ АД е предприела необходимите мерки, като теча на ул.“Момина сълза“ №13 е отстранен.
 
 
 

16.11.2018
georgetodorov23
ВиК аварии , сметоизвозване Симеоново
Много благодаря за бързата и навременна реакция! Пожелаваме си повечето институции да работят като Вас.
27.02.2019
Столичен инспекторат
SN:535153PV-NC
Сигнал с код:SN:535153PV-NC
 
Инспектори от Столичен инспекторат извършиха проверка на място, при която се установи, че контейнерите за битови отпадъци  на посочения адрес в сигнала се извозват по график. На ул.“Момина сълза „ №13 е подменен един брой контейнер за битови отпадъци.

Коментари
Няма коментари