Сигнал № 0000454 / 27.07.2018
Статус: получил отговор

ул. Бистришко шосе - опасна дупка и постоянно течаща вода

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
На ул. Бистришко шосе, на завоя, който е преди автобусната спирка от страната на ж.к. Терасите, от месеци има дупка на платното за движение в посока с. Бистрица. Има и дупки върху настилката на автобусната спирка (вижте снимката 1.jpg).

В същия този участък постоянно тече вода, без значение от сезона и от метеорологичната обстановка (вижте снимката 2.jpg). Тази вода в студено време (следващата зима не е толкова далече) се заледява, прави пътя хлъзгав и допълнително го разрушава.

Източникът, от който идва водата, може да бъде:
- планински поток, който се стича по склона
- жилищният комплекс
- спукан водопровод

Към момента най-голямата заплаха за сигурността на участниците в движението в посочения участък е дупката върху пътното платно, която с всеки изминал ден се разширява по малко, поради което автомобилите вече навлизат в насрещното движение, за да я избегнат.

Пак обръщам внимание, че това се случва на завой с намалена видимост (вижте пак снимката 1.jpg). Странното е, че по този път се движат, ако не бъркам, 3 линии от градския транспорт и досега не са предприети мерки за отстраняването на проблемите, които са посочени в сигнала.
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:509003PV-NC
Насочен към: Столична община
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
06.08.2018
Столична община
SN:509003PV-NC
Възлагането на ремонтните работи се извършва по предложение на районните администрации. Сигналът e изпратен до район "Панчарево" за оглед и преценка за включване в програмата за текущ ремонт.
19.12.2018
Столична община
SN:509003PV-NC
Отговор на Агенция Пътна Инфраструктура, касаещ сигнал с наш вх. № СОА18-КЦ01-30764/27.07.2018
Коментари
Няма коментари