Сигнал № 0000295 / 17.05.2018
Статус: изпратен

Глутница кучета нападнаха младо семейство с бебе в детска количка

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Преди няколко месеца в Панчарево на улица Младежка се заселиха глутница бездомни кучета. Считано от тогава живущите в района сме подложени на ежедневни нападения от тях. Лично аз за последния месец съм нападан вече 2 пъти. Ставал съм също така свидетел на нападения над възрастни и деца.

Вчера, 16.05. ситуацията стигна нов връх, когато около 19:00 кучетата нападнаха младо семейство, разхождащо бебе в детска количка. По стечение на обстоятелствата бях в непосредствена близост и се притекох на помощ. С общи усилия и подръчни средства успяхме да отблъснем нападението.

Глутницата е съставена от 3 възрастни кучета и 5 млади на около 6 месеца. Обитават на следните координати 42.602828, 23.393834.
Приложено изпращам снимка от google maps с позицията им. На територията им има пустеещи дворни места и при лошо време или когато е горещо се покриват и не са на улицата.

В района има множество други бездомни кучета, но с тях живеем в мир и разбирателство. Лесно могат да бъдат разграничени от глутницата агресивни кучета, тъй като не нападат никой.

Моля за взимане на своевременни мерки. Ситуацията с глутницата агресивни кучета ескалира с всеки един изминат ден.

Предварително благодаря!
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:566060SY-NC
Насочен към: Екоравновесие
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари