Сигнал № 0000029 / 12.02.2018
Статус: получил отговор

Синята зона на бул. "Скобелев" руши тротоара от страната на четните номера

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Вижте на снимките на какво е заприличал тротоарът от страната на четните номера в началото на "Скобелев", точно пред очите на европейския политически елит. Или може би това е умишлена атракция от страна на организаторите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, че да могат европейските ни гости да оценят нещата, които за тях са даденост, като например неразбитите тротоари в техните държави.

Уважаеми Дами и Господа от Център за градска мобилност, вашите служители не забелязват ли какво се случва с бордюра и тротоара на местата за паркиране, които са част от Синя зона? Или единствено ги засяга да събират таксите за почасово паркиране. И единствените сигнали, които подават, изглежда са за слагане на скоби или "паяка" да вдигне някоя кола. Честно казано, изумен съм от факта, че неглижирате разрушаването на общинска собственост, при положение че сте общинско търговско дружество със 100% участие на Столична община в капитала на дружеството.
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:054055YB-NC
Последователи: 1
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
20.03.2018
Център за градска мобилност ЕАД
Отговор на сигнал №1514/13.02.2018
Уважаеми Госпожи и Господа, Приложено Ви изпращаме писмо с изх.№1514(1)/19.03.2018 г. С уважение, Ирена Лазарова Организатор-сектор "КОД"
Коментари

plammanev ( преди 1 година )

Така е навсякъде!!! Парадоксалното е, че дори не можем да си стегнем еиния декар около сградата на европредседателството... Фандъкова да си ходи!
1 - 1 от 1