Сигнал № 0002593 / 18.10.2021
Статус: получил отговор

Водоснабдяване

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,

Пиша до Вас, защото вече не знам към кого да се обърна. Сигналите подавани към Община Витоша обикновенно остават без отговор.
Бих искал да сигнализирам за спукана тръба на ВиК. Това се случва за пореден път, а от дружеството реагират с огромно закъснение както обикновенно.
Това за мен е огромно разхищение на вода в контекста на особенно наболелите теми в нашето общество, а именно оскъдните и ограничени ресурси в това число и водата.
Надявам се, че това може да бъде комуникирано с дружеството на друго, по-високо ниво и да им се обърне внимание за времето на реакция и качеството на ремонта...

Адресът на който се намира това планинско изворче :) е 1434 София , кв.Симеоново , ул. Момна сълза 13.

Изпращам и снимков материал.

Поздрави
Георги Тодоров


Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:369787IN-NC
Насочен към: Столична община
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
21.10.2021
Столична община
SN:369787IN-NC
По сигнал - водоснабдяване
03.11.2021
georgetodorov23
По сигнал - водоснабдяване
Здравейте, много благодаря за обратната връзка. Ще ви държа в течение на ремонта. Миналата седмица Софийска вода разкопаха и ден след това отново заринаха изкопа, но водата продължава да тече по улицата. Съвсем скоро ще става за ледена пързалка, а улицата е доста стръмна.
03.11.2021
georgetodorov23
Актуална информация към 03.11.2021
Отново бих искам да благодаря за реакцията от ваша страна и сигнала подаден до Софийска вода.

Какво се случи до момента.

След подаденият сигнал служителите на Софийска вода вече 3 пъти с интервали от една седмица между "разкопките" се опитват да намерят и спрат теча , но до момента както се вижда е неуспешно . За огромно съжаление водата продължава да тече с още по голям интензитет и се изливат стотици кубически метри вода на улицата.
16.11.2021
georgetodorov23
Водоснабдяване
Здравейте отново,
все още аварията на водопровода не е отстранена. За мен това е демонстрация на абсолютна некомпетентност и безразличие.
За съжаление теча става все по голям а предвид ниските температури съществува реална опастност от заледяване на улиците, включително и бул Симеоновско шосе. Това разбира се може да доведе до сериозни произшествия.
Всичко това е много жалко имайки предвид, че в други части на света като Мадагаскар например водата изчезва, а ние демонстрираме престъпно нехайство и безразличие.
Коментари
Няма коментари