Сигнал № 0002337 / 10.06.2021
Статус: изпратен

Съседна барака за готвене на манджи превърна живота ни в АД!

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Преди години в двора на съседната кооперация на бул. Христо Смирненски 6 в Лозенец тихомълком бе одобрен и поставен преместваем павилион плътно до нашата сграда. Първоначално за пакетирани храни, бараката бе превърната в дюнер, а понастоящем функционира като готварница за най-различни яхнии.
Въпреки многото сигнали, изпращани през годините до р-н Лозенец, не бяха взети мерки за закриването на този залепен за кооперацията ни източник на непоносими миризми и зарази.
Напоследък ситуацията е критична, защото въпреки изградения въздуховод работещите в обекта лелки включват абсорбатора само от време на време и от 7 сутринта на талази се носи плътна миризма на кълцан суров лук, която ни пречи да си отваряме прозорците. Към това се добавят и ПЪЛЧИЩАТА едри полуотровени хлебарки, които долазват до нашия двор и умират там на купчини. Собственикът на павилиона, г-н Борчо Пасев, е несговорчив несофиянец, който не желае да вземе мерки и при всеки наш контакт подчертава, че е "голям връзкар в общината".
Настояваме павилионът да бъде премахнат, а при невъзможност поне да премине обратно към първоначалното си предназначение - продажба ЕДИНСТВЕНО НА ПАКЕТИРАНИ ИЗДЕЛИЯ.
В случай, че и този наш сигнал се окаже безрезултатен, ще бъдем принудени широко да разпространим проблема си в медиите и да потърсим отговорност от очевидно облагодетелствалите се от този НЕТЪРПИМ АБСУРД длъжностни лица!
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:782145XQ-NC
Насочен към: Столична община
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари