Сигнал № 0002322 / 01.06.2021
Статус: изпратен

Доктор Партовска гр. Враца

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
На 30.05.2021, Наталия Стойчовска е приета в болницата във Враца, с кръвоизлив в края на 8я началото на 9я месец! Доктор Партовска води бременността. Няколко дни преди това тя вкарва Наталия на вливания с витамини, тъй като установява, че бебето не наддава! Но уверява Наталия, че бебето е добре! Наталия се притеснява и отива тайно на консултация при доктор Петкова! Която й казва на направен 4D, че плацентата е втора степен засъхнала и отлепена! Наталия й казва, че доктор Партовска я кара да прави вливания с витамини, д-р Петкова й казва, че няма да навреди! Но моли Наталия да не казва на Д-р Партовска, че е идвала при нея!
Никоя от двете не изпраща Наталия на специалист, нито пък да й измери кръвното!
Когато Наталия прави кръвоизливът в събота, д-р Партовска вижда изследването на доктор Петкова между документите на Наталия! Докато Наталия губи кръв и буквално умира, доктор Партовска крещи Бог те наказа, да си загубиш бебето, защото си ходила про Петкова!!!!!! Спасяват Наталия по -късно. На следващият ден доктор Партовска извиква съпругът на Наталия и му иска 900лв, че е сформирала екип, за да спаси живота на Наталия!
Писах до всевъзможни държавни институции, медии...фейсбук...помолих всеки който я познава да й предаде да спре!
Стигнало са моите писания до Д-р Партовска, защото тази сутрин 1.06.2021 е отишла в болничната стая на Наталия и й е казала, че не иска парите!
Без думи!
Моля ако има някакъв морал, лекарска етика, някой да провери случая!
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:885800JT-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари