Сигнал № 0000532 / 15.09.2018
Статус: изпратен

Невъзможност за оттичане на дъждовна вода

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,

Искам да Ви информирам, че 21ви мр, кв 46 на град Варна, а именно на бетонирания подход към хотел Брилянс (в ляво от х-л Камелия), както и към жилищните сгради над и в нясно от него, всеки път при дъждовно време се образува малко езерце, което е непроходимо за собствениците на горепосочените имоти.
Бетонираният подход има естествена вдлъбнатина в средата си, като от дясно има новопостроена кооперация, която е повдигнала нивото на двора си, за да не влизат дъждовните води, които се събират в тази вдлъбнатина и не е предвидено тяхното оттичане.
В ляво от този подход в момента се строи кооперация, при което предполагам също не е предвидено заустване на тези проблемни дъждовни води.
Моля да съдействате за решаването на този проблем, от който страдат всички живущи в района, по траен начин.

Поздрави,
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:462949GG-NC
Насочен към: Община Варна
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари

БуденГражданин ( преди 8 месеца )

През 2006г бившият кмет Кирил Йорданов под натиска на недоволни граждани от района (сдръжение "Свети Никола"), а именно, че пътната инфраструктура не е изградена, няма осветление и достъпът до имотите им при снеговалеж е силно затруднен, наложи строителна забрана за почти целия 21ви мр., с изключение на някой парцели над които явно нямаше достатъчно власт за да им забрани строителство и на тях. Аз обжалвах тази строителна забрана, чието основание според Йорданов бе неизграденост на инфраструктурата и съдът я отмени като незаконосъобразна. Аргументът на това съдебно решение бе, че общината не може да налага строителна забрана с основание на това, че не си е свършила работата, а именно да изгради пътна инфраструктура в този забравен от Бога (и от община Варна) район. За изненада на всички, включително и на Кирил Йорданов, горепосочената забрана не построи нито 1 улица в 21ви м.р., нито пък изгради осветление 12 години откатто бе издадена!!! Нека поне да се положат минимални усилия, за да се облекчи живота на хората в този район, който е на път да се превърне в поредното варненско гето!
1 - 1 от 1