Сигнал № 0004443 / 28.11.2023
Статус: получил отговор

Жалба относно детска занималня в жилищен блок

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Уважаеми,
В качеството си на собственик на апартамент в жилищен блок находящ се на адрес гр.София ул. Св. Пимен Зографски 16А искам да ви уведомя, че на същия адрес на етаж 1 над партер се настаниха наематели които извършват дейност на занималня "Учебен център" или "Образователен център", както и да е облечена дейността , в помещение със статут на офис. Входа към помещението е общ с живущите във входа и дейността се извършва без съгласието на етажната собственост. Тук исккам да отбележа, че трафика през входа е недопустим за всички ни , както и трафика и задръстването на коли пред блока.
Помещението в което е занималнята е в приблизителни размери от 400 кв.м. и в него ще се помещават на смени приблизително около 50 деца. Това текучество на хора е недопустимо за нормално обитаване на своите апартаменти от останалите във входа. Нарушава спокойствието и качеството на живот. Още по-притеснително е как без разрешение на отговорните за това институции може да се извършва дейност свързана с работа с деца. Имота разполага и с три тераси което противоричи на изискванията. Не искаме да ставаме свидетели на инцидент с деца.
Занималнята е с точен адрес: гр. София, кв. Дианабад, 1172, ул. Св. Пимен Зографски 16А ет.1 офис.
Моля в качеството си на контролен държавен орган да извършите съответните спешни констатации и да предприемете необходимите законови действия.
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:051315DJ-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
29.11.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
HelpBook.info - Жалба относно детска занималня в жилищен блок...
Вашият входящ номер е СО-2658-15-041. Хубав ден!
04.12.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
писмо
Уважаеми дами и господа,
 
приложено, изпращам информация относно Вашият сигнал.
 
Хубав ден!Михаела Ангелова

Връзки с обществеността
+359 2 91 59 165,
e-mail: Mihaela.Angelova@dnsk.bg
web: www.dnsk.bg
Дирекция за национален строителен контрол

София 1606, бул. Христо Ботев № 47


Информацията, съдържаща се в това съобщение (включително всички прикачени към него файлове), е предназначена за изключително ползване от адресата и може да съдържа поверителна или законно привилегирована информация. Ако не сте целевия получател, моля, имайте предвид, че използването, копирането, всяка форма на разпространение и всяко друго съответно действие по отношение на това съобщение или на части от него е строго забранено. Ако сте получили това съобщение поради грешка, моля да уведомите подателя, като върнете съобщението и го изтриете от системата, за което Ви благодарим. ДНСК не носи отговорност за непълно или неподходящо предаване на информацията, съдържаща се в това съобщение, нито за забавяне на получаването му във вашата система или причиняване на повреда. Моля, имайте предвид, че от ДНСК са взети разумни предпазни мерки, за да бъде предотвратено предаването на вируси, но въпреки това не можем да гарантираме, че това съобщение или неговите прикачени файлове са свободни от вируси. Изпращаме и получаваме само имейли на базата на това, че няма да носим отговорност за загуби или щети, произтичащи от отварянето на това съобщение и/или прикачени файлове.
29.12.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
SN:051315DJ-NC
 

Коментари
Няма коментари