Сигнал № 0004080 / 31.07.2023
Статус: получил отговор

Незаконно строителство в плажна зона върху скалите

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте, искам да подам сигнал във връзка с незаконно забраняване на достъпа до плаж и изграждане на незаконни съоръжения на плажа! Покрай брега между кв.Сарафово и къмпинг Европа, който е неохраняема зона, има образувани плажни зони! Точно до носа, където се намира бункера има доста широка плажна зона, която аз и моето семейство посещамахме често! Но при последното ни посещение бяхме помолени да напуснем, тъй като това било частна собственост! Изградени са заведение с навес, тераса , монтирана е екотоалетна, паркинг, стълбища и стоянки за джетове и канута! Моля сигналът ми да бъде взет под внимание и достъпът до плажа да бъде възстановен за всички желаещи! Достъп до плажа има чрез път, който е срещу винарна Тохун и бензиностанцията до нея! Прилагам снимки на изградените съоръжения!
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:502430ZH-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
24.08.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
Fwd: писмо
Уважаеми дами и господа, приложено, изпращам информация относно Вашият сигнал. Хубав ден! _Михаела Ангелова_ Дирекция за национален строителен контрол
02.10.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
писмо ОП 2181 00 468
05.10.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
писмо
Уважаеми дами и господа, приложено, изпращам информация относно Вашият сигнал. Хубав ден! Михаела Ангелова Връзки с обществеността +359 2 91 59 165, e-mail: Mihaela.Angelova@dnsk.bg web: www.dnsk.bg Дирекция за национален строителен контрол София 1606, бул. Христо Ботев № 47 Информацията, съдържаща се в това съобщение (включително всички прикачени към него файлове), е предназначена за изключително ползване от адресата и може да съдържа поверителна или законно привилегирована информация. Ако не сте целевия получател, моля, имайте предвид, че използването, копирането, всяка форма на разпространение и всяко друго съответно действие по отношение на това съобщение или на части от него е строго забранено. Ако сте получили това съобщение поради грешка, моля да уведомите подателя, като върнете съобщението и го изтриете от системата, за което Ви благодарим. ДНСК не носи отговорност за непълно или неподходящо предаване на информацията, съдържаща се в това съобщение, нито за забавяне на получаването му във вашата система или причиняване на повреда. Моля, имайте предвид, че от ДНСК са взети разумни предпазни мерки, за да бъде предотвратено предаването на вируси, но въпреки това не можем да гарантираме, че това съобщение или неговите прикачени файлове са свободни от вируси. Изпращаме и получаваме само имейли на базата на това, че няма да носим отговорност за загуби или щети, произтичащи от отварянето на това съобщение и/или прикачени файлове.
Коментари
Няма коментари