Сигнал № 0003877 / 30.05.2023
Статус: получил отговор

Обилно замърсяване със строителни материали

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Поради тотална липса на обезопасяващо платнище/мрежа на строяща се сграда, (в скандална близост до друга жилищна сграда на ул ."Боряна 52"), цялата околна площ е засипана с части от стиропор: терасите на хората,улицата,тревните площи, растенията, дворовете на околните къщи,паркираните автомобили.
Замърсяването със строителни материали представлява и проблем от компетенцията на Министерство на околната среда, заради което би следвало своевременно да се предприемат наказателни мерки спрямо отговорниците за този варварски начин на строеж.
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:498269BX-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
30.05.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
HelpBook.info - Обилно замърсяване със строителни материали ...
Уважаеми дами и господа, моля уточнете в кой град се намира въпросният строеж. Хубав ден!
30.05.2023
Farfalla71
Обилно замърсяване със строителни материали
Става дума за град София.
07.06.2023
Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)
писмо
Уважаеми дами и господа, приложено изпращам информация, относно вашият сигнал. Хубав ден! Михаела Ангелова Връзки с обществеността +359 2 91 59 165, e-mail: Mihaela.Angelova@dnsk.bg web: www.dnsk.bg Дирекция за национален строителен контрол София 1606, бул. Христо Ботев № 47 Информацията, съдържаща се в това съобщение (включително всички прикачени към него файлове), е предназначена за изключително ползване от адресата и може да съдържа поверителна или законно привилегирована информация. Ако не сте целевия получател, моля, имайте предвид, че използването, копирането, всяка форма на разпространение и всяко друго съответно действие по отношение на това съобщение или на части от него е строго забранено. Ако сте получили това съобщение поради грешка, моля да уведомите подателя, като върнете съобщението и го изтриете от системата, за което Ви благодарим. ДНСК не носи отговорност за непълно или неподходящо предаване на информацията, съдържаща се в това съобщение, нито за забавяне на получаването му във вашата система или причиняване на повреда. Моля, имайте предвид, че от ДНСК са взети разумни предпазни мерки, за да бъде предотвратено предаването на вируси, но въпреки това не можем да гарантираме, че това съобщение или неговите прикачени файлове са свободни от вируси. Изпращаме и получаваме само имейли на базата на това, че няма да носим отговорност за загуби или щети, произтичащи от отварянето на това съобщение и/или прикачени файлове.
Коментари
Няма коментари