Сигнал № 0003750 / 01.04.2023
Статус: изпратен

Смяна на регистрационни табели на моторно превозно средство - бял микробус, извършена на улицата около 13.30 часа от физическо лице.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
На 11.03.2023г., на улица "Стария кладенец" пред №1, физическо лице паркира бял микробус около 13.35 и между 13.40-13.50 вади от кабината на микробуса регистрационни табели, които поставя на мястото на тези, с които е оборудван буса при пристигането на адреса, след което заминава в неизвестна посока с новите поставени номера.
След два дни - 13.03.2023г. излезе информация за заловен бял бус с 37 мигранти, управляван от 20г., криминално проявен. Не показаха лицето му, не написаха инициали дори. Само месец по-рано при аналогичен случай за заловен бял бус с мигранти разтръбиха, че шофьорът е действващ полицай, излязоха интервюта с роднините му, показаха и съдебната зала с гледане на мярката му.
Защо за този 20г. криминално проявен шофьор се използва друг подход? Той използван ли е от органите на реда по друг начин и сега го пазят от публичност?
Може ли да се мисли, че пълнолетно лице извършва смяна на регистрационни табели на моторно превозно средство посред бял ден и то на улицата, защото знае, че се ползва с протекциите на институцията, натоварена да охранява обществения ред и такова престъпление няма да бъде санкционирано?
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:313009LT-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари