Сигнал № 0002648 / 22.11.2021
Статус: получил отговор

Непочистени строителни отпадъци

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
През месец октомври бе извършен ремонт - асфалтиране на улицата и тротоарите на ул.Рафаил Попов в гр. Шумен. Ремонтът беше направен добре и всички живущи се радваха и бяха доволни. В края на миналата седмица отново са извършвани ремонтни дейности, като са оформени и циментирани основите около дърветата на тротоарите. За съжаление вече почти една седмица стоят строителните отпадъци- изрязан асфалт, цимент и пръст. При първите дъждове тези отпадъци ще започнат да се стичат по тротоара и платното и ще замърсяват новата настилка. Ще създават също и проблеми за подхлъзване или спъване на пешеходци особено в тъмната част на денонощието. Би следвало изпълнителят на ремонта да почисти тези отпадъци и да ги извози на определените за това места.
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:795741IK-NC
Насочен към: Община Шумен
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
25.11.2021
Община Шумен
HelpBook.info - Непочистени строителни отпадъци ...
Здравейте! Благодарим за Вашия сигнал! Уведомяваме Ви, че той е заведен в деловодната система на община Шумен, под рег.№ 92-00-653/23.11.2021г. и ще бъде насочен за проверка и вземане на необходимите мерки. Хубав ден! А.Червеняшка Мл.експерт "Адм.обслужване" Община Шумен
25.11.2021
Община Шумен
HelpBook.info - Непочистени строителни отпадъци ...
Здравейте! Във връзка с Вашия сигнал, Ви информираме, че до края на седмицата теренът ще бъде почистен и строителните отпадъци ще бъдат премахнати. Хубав ден!
Коментари
Няма коментари