Сигнал № 0002412 / 19.07.2021
Статус: изпратен

дупки, скапан асфалт, липса на бордюр и раздробен тротоар

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Оправете тротоарите на адреси ул. Тимок 19, 21, 23. Пълна липса на каквато и да е градска инфраструктура. Дупки, разместени и липсващи плочки, неправилно паркиране, избити колчета. липса на бордюри, коренища на дървета по настилката, дупки, павета от стари настилки на показ и т.н.

На ул. Тимок №21 живее възрастна жена - над 75 г.

На ул. Тимок №23 живеят :

- ет.1 сем. ......., мъж и жена родени между 1930-1940 г. (на около 80 г. всеки).

-ет. 2 сем......... - по същия начин, двама възрастни на възраст около 80 г. всеки г.

-ет......... - възрастна жена на 85 г.

Мина поредният зимен сезон без никаква намеса - движението на хората е изключително затруднено, самите те са трудноподвижни на такава възраст. Осигурете нормални тротоари и градска инфраструктура за възрастните хора и хората със затруднено придвижване.

Сигнали са пускани няколко пъти, а от район "Сердика" изпращат становища за бъдещи имагинерни ремонти и т.н. административни оправдания. Хората желаем действие и някакви резултати. Тротоарите са в подобно състояние от повече от 5 години. Имотът на Тимок №19 е необитаем от години и е превърнат в незаконен паркинг и сметище за боклуци. Антипаркинг колчета на места липсват, тротоарът е лунен пейзаж. Безхаберието на администрацията на район "Сердика" е . . . (без коментар).

Снимките са от Гугъл мапс и са станали още по-актуални от всякога (хората от Гугъл са ги правили преди повече от 2 години), защото са доказателство, че общината (отговорните от район Сердика) не са пипнали нищо в последните години. Прикачам и инфо за подадени сигнали в call.sofia
216681 10/08/2020,
216681 10/08/2020
Проверете становищата и как "някога, някъде напред във времето в инвестиоционна програма" ще оправят 25 метра тротоар, бордюри, шахти и една нарастваща всеки месец дупка пред двор
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:163630IH-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари