Сигнал № 0002100 / 28.03.2021
Статус: получил отговор

Непочистени общински части и тротоари

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,

пиша Ви по повод непочистване на общиснки части и тротоари в течение на години. Досега ги почиствах аз, но вече нямам тази възможност. Става въпрос за улицата и нейният тротоар/шлощ зад паркинга за автомобили , която се намира между ул Боговец и ул.Мъглен, успредна е на ул.Смолянак и ул. Мокренски проход. Има непочистени листа с години, боклуци, които постяонно хвърчат от кофите за боклук , като същите влизат и в дворовете. Моля Ви да направите необходимото и се почисти ,защото в тази част на квартала , и конкретно това каре , като съсветсен данакъплатец считам, че не се почиства, бих казал въобше. Така седи въпрос и с ул. Мокренски проход от частата с ул . Боговец,, ако има почистващи подминават улицата.
Моля Ви съшо да се помисли и за тези кофи в района, без капаци, счупени и са на такова място, че и при най-малкият вятър от образуващият се улей всичко хвърчи.

Прилагам снимки.

Предварително Ви благодаря
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:459754IA-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
20.04.2021
Столична община - Район "Красно село"
HelpBook.info - Непочистени общински части и тротоари...
Относно Ваш сигнал с код 459754IA-NC Уважаеми дами и господа, Приложено Ви изпращаме отговор по повод на Ваш сигнал с наш изх. №РКС21-ЕВ00-205/05.04.2021 г., относно непочиствани общински части, ул. „Мъглен", ул. „Боговец" и др. С уважение, ПЪРВОЛЕТА ЖЕКОВА Н-к отдел ОВОССК Район „Красно село"-Столична община
Коментари
Няма коментари