Сигнал № 0001711 / 08.07.2020
Статус: получил отговор

щети в градинка по програма "Зелена София" след косене

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,
Имаме градинка облагородена по програма „Зелена София“ (Бл.178 Е, ж.к. Хаджи Димитър), която имаме ангажимент да поддържаме.
След косене всеки път има щети. Дебнем ги, пазим ги, но вчера 07.07 не бяхме на адреса и отново имаме унищожени храсти, цвете и дърво. След като се налага да си пазим насажденията от вандали се налага да ги пазим и от фирмата, която се наели да коси тревата. При положение, че поне седмица преди косенето бяхме изчистили около всички храсти, дървета, туи и цветя, за да не ги затрудняваме при косенето и пак не могат за ги опазят (тази година това им е 3-то косене тук и 2- пъти бях навън да пазя).
В съседство на нашата градинка има засадени картофи, ТАЗИ ЧАСТ Е ВНИМАТЕЛНО ОКОСЕНА. Зад засадените картофи, между дърветата, пространството се използва за складиране на изхвърлени вещи, столове и т.н. от кофите за боклук. Разрешено ли е отглеждане на селскостопански култури и превръщаното на междублоковите пространства в бунище?
Искаме да ни бъдат възстановени унищожените храсти, закупени по програмата.
Изпращам Ви снимки. На снимките добре се вижда, че не се стараят с косенето. Около пейките и под балконите има доста не окосена трева.
Благодаря!
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:789303HC-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
30.07.2020
Столична община - Район "Подуяне"
Fwd: Re: HelpBook.info - щети в градинка по програма "Зелена София" след косене...
Коментари
Няма коментари