Сигнал № 0001685 / 19.06.2020
Статус: изпратен

2 години пълна немарливост и безотговорност

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Уважаеми дами и господа! 2 години минаха откакто подадох първия сигнал по дадения казус и реакция никаква. 2 години, разбирате ли? Пълно безхаберие. Моля,време е, макар и позакъсняло, събудете се и си свършете работата. Прикачвам отново моят сигнал от преди 2 години, който е актуален и днес. Приятно четене.
"Уважаеми дами и господа. Искам да подам сигнал за опасна растителност в локалното платно на бул. Св. Кл. Охридски пред Химико-технологичния университет в участъка от ул. Проф. Георги Брадистилов до Института за следдипломна квалификация към УНСС. .
Този терен не е поддържан от години. Ужасно гъстата растителност е опасна за преминаващите граждани. Всичко е обраснало в шипки и тръни, лияни, които се увиват нагоре по дърветата. Миналата година подадох сигнал към Община Студентска. Получих отговор, че това е частна собственост и не могат нищо да помогнат. През месец Декември миналата година/ считай 2017/ университета повика фирма да подкастри дърветата пред сградата и малки клечки и клони бяха натрупани на отсрещната страна на улицата, за която ви пиша и те стоят там и до момента с днешна дата 19,06,2020/. Наклонени клони са се надвесили над платното и драскат колите, които паркират. Шофьорите се опитват да прочистят улицата сами, като вчера подкастриха храстите над улицата. Но това тяхна работа ли е? В този участък от улицата се придвижват цигани и тази джунгла е толкова благоприятна за тях. Могат да се скрият без проблем. Уличните лампи не светят, стълбовете са ръждясали с измъкнати и стърчащи кабели. Вечерно време е зловещо да се минава оттам, пълна тъмница. Кажете ми господа, може ли на това да се каже европейска столица с тази занемара извън центъра на София?
Много моля, обърнете внимание на моят сигнал, защото според мен е много сериозен, за да няма наранени и нападнати хора. Ако терена е частна собственост вие нямате ли правомощия да изпратите предписание на собствениците да почистят терена си?
Благодаря за вниманието! "
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:061820QC-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари