Сигнал № 0001505 / 08.03.2020
Статус: изпратен

Кога ще поставите знак "спирането забранено" на кръстовището на ул. Монтевидео и ул. Маестро Кънев?

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Хората от квартала всеки ден ставаме свидетели на опасни ситуации поради липсата на знак, забраняващ престоя и паркирането на ъгъла на ул. Маестро Кънев в частта ѝ откъм бул. Монтевидео. Непрекъснато има поне по 3 коли, които са паркирани в края на ул. Маестро Кънев и от две ленти възможна за използване става само една, а улицата е двупосочна. Постоянно се случва завиващи по Монтевидео и Маестро Кънев коли да се сблъскват челно, тъй като няма място за разминаване, няма и добра видимост заради спрелите бусове и леки коли. Инцидентите не са рядкост, а невъзможното разминаване води до вербална и физическа агресия между шофьорите.
Невъзможността от разминаване причинява огромни задръствания по Монтевидео и още и още изнервени шофьори, които предприемат опасни изпреварвания. Пътната обстановка е допълнително усложнена от тежките строителни машини, които работят по поредния новостроящ се блок в квартала.
Затруднени са и пешеходците, защото точно на това кръстовище няма нито пешеходна пътека, нито светофар. Принудени сме да вървим по улицата - срещу колите.
Искаме знак, който да забранява спирането на това кръстовище!
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:713872MY-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари