Сигнал № 0001409 / 16.01.2020
Статус: изпратен

Незаконен паркинг, реклама, завземане на чужд имот

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте,

Лице, което се представя за Александър Брейчев, управител на фирма К 77 ЕООД с ЕИК 204829516, е заградил цялото пространство за охраняем паркинг пред жилищния блок на бул Тодор Каблешков 69 както и пространството между блока и гумаджийницата и зад гумаджийницата с ограда, монтирал е видеокамери, електрическа бариера на входа и кабинка за пазач като събира 80 лв от всеки който иска да премине през това пространсво и иска да стигне до жилищния блок като ограничава свободния достъп на живущите в блока и работещите в магазините в блока. Цялата ограда на паркинга към бул. Тодор Каблешков се ползва за рекламни материали, за които се съмнявам, че има необходимото разрешително.
Силно се съмнявам, че въпросният охраняем паркинг има каквито и да е било разрешителни за тази дейност и невъзможния контакт с управителя и липсата на пазач ме навеждат на мисълта, че това е схема за измама и рекет на живущите и работещи в жилищния блок. Автомобили паркират и върху зелените площи на заграденото от него пространство между блока и гумаджийницата и зад гумаджийницата, които са общинска собственост. По целия паркинг има висящи кабели и нелегално и необезопасено прекарано електричество към кабинката и бариерата. За платените такси от 80 лв не се издава никакъв документ и не се отчитат като приходи.
Моля за съдействия за установяване на свободен достъп за живущите и работещите в жилищния блок на бул. Тодор Каблешков 69 и проверка на нелегално изградения охраняем паркинг за незаконна дейност, неправомерно завземане на чужд имот, нелегално прокарване на електричество, незаконна реклама по оградата и незаконно монтиране на бариера и кабинка за пазач както и за незаконно събиране на такса вход от живущите.

С уважение,
Стефан Бяхов
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:834190ZJ-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари