Сигнал № 0001381 / 03.01.2020
Статус: получил отговор

Относно детска площадка в окаяно състояние

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
С настоящия сигнал искам да съобщя за „детска площадка“, която е в окаяно състояние, ако може изобщо да се нарече така място, на което стърчат железа от пейките, има преобърнати такива, зелените площи (част от площадката) са пълни с всякакви боклуци, а самите плочки по площадката са разбити и създават пряка опасност за всички деца, които играят на това място. Детската площадка се намира в квартал Левски В между блокове № 25, 23 и 22 от дясната страна на ул. №566, ако се влезе от ул."Ген.Инзов".
Това не прилича на детска площадка, а още по-малко на европейска детска площадка, каквито претенции управляващите предявяват!
Настоявам да се вземат нужните мерки, да бъде извършен спешен ремонт на площадката, който да включва следното: обновяване на плочките и зелените терени на площадката, обновяване на пейките, кошчетата за боклук, както и съоръженията за игра, които са крайно недостатъчни и не обхващат различните възрастови групи.
В една европейска столица би следвало площадките да изглеждат и да отговарят на европейските стандарти.
Надявам се, че мястото ще бъде обновено и направено, така че да се превърне в безопасно, приятно и такова, на което децата да се радват и да се чувстват комфортно.
Благодаря предварително за разбирането и очаквам Вашия отговор в законоустановения срок с уточнение какви мерки и кога ще бъдат предприети.
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:205163JY-NC
Последователи: 0
Статус: получил отговор
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
05.02.2020
Столична община - Район "Подуяне"
Относно детска площадка в окаяно състояние...
Коментари
Няма коментари