Сигнал № 0001323 / 29.11.2019
Статус: изпратен

Жалба

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Многоуважаеми дами и господа обръщам се към вас във връзка с постоянният тормоз и обсебване на частната собственост намираща се гр. София община Витоша кв. Драгалевци вилна зона Симеоново Драгалевци месноста Орехите ул. „акад. Христо Христов“
с пълноснимачен номер : 1466
собственост на фирмата ми.
Имотът ми регулярно се насипва с камъни , отпадъци и върху това незаконно сметище почват да паркират коли посещаващи близкия детски център с името МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ КРЕАТИВЕН ЦЕНТЪР.
( International Children's Creativity Foundation )
(ICCC) Sofia
с адрес ул. „акад. Христо Христов“ 1415, 1415 м. Орехите, София
Намираща се през улицата срещу имота ми заградих с ограда имота за да избягна създаването на незаконно сметище в рамките на границата на парк Витоша.
След два дена колчетата на оградата бяха избити премахнати откраднати и отново започнаха на влизането с коли в имота ми и ползването му.
Моля да бъдат санкционирани да си премахнат насипа и доколкото съм информирана и токсичните отпадъци които са заровени под камъните.
Моля да бъде прекратено своеволието и самоуправството обсебването и разпореждането чужд имот който е собственик на повтарям фирмата ми Това е последната ми молба преди да предприема съдебни действия срещу тези лица моля да се спазва закона за частната собственост и да се разпоредите да не навлизат постоянно в имота ми тъй като нямам възможност да поставям жива охрана тъй като съм ангажирана с други дейности към днешна дата.
Отново ви моля да изясните случая за неспазването на Конституцията на Република България за неприкосновеността на частната собственост.
Имела за връзка с мен e : lilanakamenova6@gmail.com
тел: 0889630334

Дата :27 11 2019 г.

Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:457908OB-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари