Сигнал № 0001009 / 14.07.2019
Статус: изпратен

Нова детска площадка за спешен ремонт

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Уважаеми,

С настоящото подавам граждански сигнал за следната нередност:
На една от най-новите, най-големи, и най-скъпи детски площадки във Варна е необходимо да се направи ремонт. Въпреки, че детската площадка на бул. Репулика (до д.г. Делфинче) бе гордостта на кмета Портних, много от детайлите са направени изключително непрофесионално, и вече са разрушени след само няколко месеца употреба.
Бетонната част на фонтанчето за пиене е било залепено към основата само със силикон. Очевидно, това е трябвало да издържи само снимките на репортерите при откриваето, защото вече този силикон го няма, и има реален риск бетонното корито да се стовари върху някое дете, и да го убие. Пречи единствено хлабавата водопровдна тръба, която също е пред разпадане.
Предлагам да се направи качествен ремонт с качествени материали, които да издържат във времето (за което плащат данъкоплатците в крайна сметка), както и да се направи едно стъпало около фонтанчето, така че и по- ниски деца да могат да пият вода.
Друга част, която вече е повредена, е бравата на главната порта. Тъй като това е едно от най-използваните неща в парка- неговата врата, е необходимо тя да е от най- високо качество, а не както е сега.


С уважение:
Д. Димитров
Прикачени файлове
Детайли
Код на сигнала : SN:096440EA-NC
Насочен към: Община Варна
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари