Сигнал № 0001006 / 13.07.2019
Статус: изпратен

липса на действащ асансьор за преминаване на майки с колички и инвалиди през новоремонтирания бул. Левски и други проблеми

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
1. За преминаване през новоремонтирания бул. Левски до спирка стадион Спартак на автобуси 7 и 209, пресичането става само с изкачване на стълбището, което съответства на два жилищни етажа.Има асансьори - 2 бр., но недействат/По моите наблюдения още от пускането в действие на пътя/. Не е ясно как преминават колички на майки с деца и инвалиди!
2. Движейки се по тротоара на бул. Левски от страната на стадион Спартак не е възможно пресичането на бул. Цар Овободител от пешеходците, за да се продължи пътя по булевард Левски от тази страна /по бившата ул. Струга- в отсега от бул. Цар Освободител към бул. Сливница/
3.От страната на Цветен квартал от дясно и в началото на ул. Зюмбюл до Социете Женерал в пространството до блока има дупка-незатворена шахта с кабели .
4.Пред входа на стадион Спартак от към ул. Отец Паисий асфалта е разкопан и после е запълнен с чакъл, който вече се е пръснал по целия завой.
5.По тротоара на улица Прилеп от кръстовището с булевард Левски / пешеходната пътека/ отивайки към ул. Отец Паисий пред блок ул. Прилеп с входове 9,11,13 на две места плочките са извадени и после не са наредени на мястото си или не както трябва.
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:200244EL-NC
Насочен към: Община Варна
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари