Сигнализиране

Община Варна- район "Одесос"

ул."Стефан Караджа" №30
ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Общинската администрация в район „Одесос” има отговорности по поддържането и развитието на територия с обща площ повече от 7100 декара. Районът извършва административно обслужване на население от над 87000 жители, регистрирано на територията на района.

Район „Одесос” е централен район и с най-висока концентрация на икономически дейности. Тук са офисите на престижни фирми, всички големи банки и магазини. Разположени в района са съществена част от образователните институции на общината, аптечната мрежа и лечебни заведения. В района са и: Областната управа; Централната сграда на Община Варна; МВР – ОДП; Първо РПУ на МВР, Варненският районен съд, Варненският окръжен съд, Апелативният съд; Службата по вписванията; Варненската и Велико-преславска Света Митрополия; Главният щаб на ВМС; Държавният архив. На територията на района се намират Оперно-филхармонично дружество - Варна, Драматичният театър „Стоян Бъчваров”, Регионалната библиотека „Пенчо Славейков”, много музеи и картинни галерии.

Архитектурният облик на района се изгражда от Археологическия резерват на територията на античния град Одесос – Варна, охранителната зона на резервата, много стари сгради – паметници на културата, както и от новопостроени обществени и жилищни сгради с модерен дизайн. По подходящ начин в градската архитектурна среда са вписани и паметниците – израз на монументалното изкуство.

Районът притежава и концентрирани зелени площи – градски градини и озеленени междублокови пространства, а през него премиват основните булеварди на града.

Време за обработка на сигнал в институцията:

Дата Дата Дата
1 - 6 от 6
15.01.2021 Изоставен автомобил изпратен
12.01.2021 Инвалидно право изпратен
08.01.2021 Липсващ контейнер за боклук изпратен
08.12.2020 Липсващи шахти изпратен
02.11.2020 Проблем с живущ във входа и кучето му изпратен
20.10.2020 паркиране получил отговор
13.01.2021
Поздрави, ОП"Общински паркинги и синя зона"
1 - 2 от 2