Сигнал № 0002041 / 21.02.2021
Статус: изпратен

Прикриване на ДДС, не издаване на фискален бон

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
Здравейте, пиша ви относно кулинарен магазин Идея+,който се намира на ул.Богатица 26 кв.Лозенец.В който ежедневно не се издават касови бележки,служителите пишат на тефтери сметките и пускат рядко бележки, често липсват и цени на ястията ,който са на грамаж , както и на масовите стоки нямат или цени или превод.Общо взето влизаш,купуваш нещо без превод и без цена на него, липсват информационни табели отностнно цените на ястията,разчиташ на продавачите.Понеже няма цена ,незнаеш какво е само гледаш кантар и нищо друго.
Собственика е изключително груб и нахален и при забележка ,че няма цена колко струва ястието реагира остро и неуважително.Събира фактури от всякъде където може,само и само да плати по малко ДДС .Масово не пускат бележки особено,пишат си в тефтер и изкарват парите от касата ,за да бъде измамата пълна.
Пускат служителите на договори на по 4-часа ,а работят на 10 .Спестява от където може и държи всички само защото крещи и всички ги е страх .Именно и затова търси жени за работа за да бъде по лесен контрола и страха по голям.Лъже освен служителите, за работно време , заплата ,почивки и отпуски.
Лъже и клиентите за произхода на храна и качеството .Освен ,че не декларира реалната си печалба и не пуска касови бележки,лъже и мами безпрекословно разчитайки на добри познати за съдействие,когато стане проблем.Надявам се някой да се задейства и да се преустанови цялата схема.
Хората нямат работа ,нямат пари но трябвало да се извиват ръцете на персонал и клиенти.Всичко ли става с лъжи и измами и разчитайки на познати?
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:843672OA-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари