Сигнал № 0002040 / 20.02.2021
Статус: изпратен

Пак - за падналия важен пътен знак.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ
На 18-ти ЯНУАРИ 2021 изпратих това : "Ориентир : ... шофирам от кв. Симеоново, по Околовръстен път . НА отбивката ( завоя ) за бул. България , посока Центъра, знака който показва точно къде е разклона е паднал на земята ( указателен знак за посоката на завоя в - червено, бяло, червено, бяло, червено, бяло -мужду завоя и Околовръстното по средата ). Там не е осветено добре и при лека мъгла е възможен инцидент ( като подминаване на завоя и падане в канавката !!!! ( почти ми се случи ) ! ). ........ Преди 2 седмици пратих сигнала до Столична община, но ..... резултата бе никакъв"
Когато казахте , че сте предали сигнала към съответната фирма, някой изправи знака, като го облегна на близкото дърво. От вятъра обаче на другия ден той пак падна, после го затрупа снега и в момента пак е на земята. ЗАВОЯ Е ОПАСЕН без сигнализация !!!! Уличната лампа на същия завой не свети !! Пак ми бе отговорено, че сигналът е предаден към "Улично осветление"
Искам да знам , кой точно ( имена ) в района отговаря за контрола върху дейността на тези подизпълнителни фирми, как и дали са си свършили работата. Не ме принуждавайте да опирам до медии.
Ядосан съм защото ЕДИН МЕСЕЦ след сигнала ми, не може да се изправи един пътен знак и не може да се пусне една лампа !!!

Извинете за тона, но това е несериозно и безотговорно.

Ползотворен ден Ви желая

М. Гендов
Прикачени файлове
Няма прикачени файлове.
Детайли
Код на сигнала : SN:875334SN-NC
Последователи: 0
Статус: изпратен
НПО - желаещи да съдействат: Няма
Съдействащи НПО: Няма
Медийно отразен: Не
Отговори
Няма отговори
Коментари
Няма коментари